Esteu a: Avís Legal

Avís Legal

www.estevedemiguel.com és un domini en internet titularitat de CENTRO ESTEVE DE MIGUEL, S.A., NIF: A58500729, Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 9350 llibre 8545 de la secció 2ª foli 206 full número 113.717 Inscripció 1ª.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat de CENTRO ESTEVE DE MIGUEL, S.A. o de tercers que han autoritzat el seu ús. La utilització de la web atribueix la condició d'usuari a tota persona que accedeixi a la mateixa i implica l'acceptació sense reserves de les presents condicions generals.

La informació i elements divulgats a través d'aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal mena que es prohibeix la seva reproducció, distribució i comunicació pública sense l'autorització expressa de CENTRO ESTEVE DE MIGUEL, S.A.

Les pàgines de www.estevedemiguel.com poden ser visitades lliurement pels usuaris, excloent aquelles que es trobin en àrees tancades, o que exigeixin la inscripció en un registre que s'efectuarà en la forma expressament indicada en el propi servei o en les condicions particulars que ho regulin.

L'usuari es compromet a no utilitzar els serveis per a la realització d'activitats contràries a les lleis, a la moral, a l'ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquests termes generals.

CENTRO ESTEVE DE MIGUEL, S.A. no es fa responsable dels danys o perjudicis directes o indirectes derivats de l'ús d'aquest lloc web, inclosos danys a sistemes informàtics, alhora que es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts mostrats.


 
logo CENTRO ESTEVE DE MIGUEL, S.A. / NIF: A58500729 / C. Mare de Déu de la Salut, 78, 3º C / 08024 Barcelona
Tel. +34 93 219 52 40 / E-mail: estevedemiguel@estevedemiguel.com / avís legal / política de privacitat / política de cookies
Diseño web, Disseny Gràfic Lillet